Hoe werkt het?

Vind zelfstandig professionals via Yoodoo

Schrijf je in als professional

Maak een account aan

Voor een professional zijn er geen kosten voor het lidmaatschap van het platform. Maak een duidelijk profiel aan, en geef aan voor welke soort opdrachten je beschikbaar bent. In je profiel toon je eerdere opdrachten, je kwaliteiten en beoordelingen van opdrachtgevers.

Zoek een opdracht

Bekijk alle mogelijkheden

Log in om alle open opdrachten te bekijken. Zodra een opdracht aansluit bij jouw wensen, kan je een aanmelding sturen. De opdrachtgever kan op basis van je profiel jouw aanmelding beoordelen, en accepteren of afwijzen.

Bespreek de details

Bespreek uurloon en voorwaarden

Na de acceptatie kunnen de laatste details besproken worden voordat de opdracht definitief wordt.

Zorg voor goede beoordelingen

Zodra de opdracht definitief is, wordt je op de afgesproken tijden verwacht. Zorg voor een tevreden opdrachtgever en haal de maximale beoordeling. Zo wordt je sneller uitgenodigd voor andere interessante klussen!

Plaats een opdracht

Maak een account aan

Geef een duidelijke omschrijving van uw opdracht en wie u zoekt - een verkoopteam, een professionele eventmanager of een gastvrouw - en laat weten waar en wanneer het werk uitgevoerd moet worden. Hier geldt; hoe meer informatie hoe beter!

Ontvang aanmeldingen

Onze professionals doen u een aanbieding

Na het plaatsen van uw opdracht ontvangt u aanmeldingen van zelfstandige professionals. U kunt de professionals beoordelen aan de hand van de profielen met werkervaring. hier kunt u ook de reviews van eerdere opdrachten inzien. Na acceptatie bespreek u de details van de opdracht met de zelfstandige professional.

Voer de opdracht uit

Werk in uitvoering!

Na de opdracht kunt u het werk van de professional beoordelen. Een goede beoordeling maakt het eenvoudiger de juiste mensen voor uw opdrachten te selecteren.

Naam bank Account Name Account Number Sort Number IBAN BIC/Swift
Bank Name Bank Account Name 123-5678-123 345 99 CNA768